Online voetbalquiz - Steun je lokale voetbalclub in Gemeente Steenbergen

In juni zou het EK voetbal beginnen en ook veel afsluitende activiteiten van amateurverenigingen. Nog 1 keer bij elkaar voor een gezellige afsluiting van het seizoen. Met de huidige situatie gaat dit niet door. Dat bracht ons op het idee om een digitale voetbalquiz te organiseren, waarmee de lokale vereniging gesteund kan worden. 

Vorm een team met familie, vrienden of misschien wel teamleden en schrijf je in voor één van de voetbalquizzen. Kies een datum, bepaal het bedrag waarmee je jouw club wil steunen (minimum is 15 euro per quiz), en de vereniging aan wie je dit bedrag wil doneren. In de week vooraf krijg je een e-mail met daarin de link voor de online quiz. Doe mee en support jouw favoriete lokale voetbalclub!

Doen jullie mee?

Naam:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Teamnaam:*
Ik wil mee spelen op::*   
Wat is je favoriete vereniging?:
Welk bedrag wil je doneren aan jullie favoriete vereniging?:
Opmerkingen:

Veel gestelde vragen

 • Wat voor soort quiz is het?
  De quiz bestaat volledig uit voetbalvragen. Van Nederlands voetbal, tot de buitenlandse competities, EK's, WK's etc. 
 • Hoe wordt de quiz gespeeld? 
  De quiz wordt via Zoom gespeeld. In de week voorafgaand aan de quiz ontvang je een e-mail met daarin de link om op die avond deel te nemen. In de betreffende e-mail staat dan ook de verder uitleg. 
 • Waarom een minimum bedrag van 15,00 euro per quiz?
  Van de 15,00 euro gaat 11,00 euro rechtstreeks naar de vereniging. En elf is de basis van elke wedstrijd. Dus ook de basis voor deelname aan deze quiz. (4 euro (per team) is voor het organiseren van de quiz). Alles wat meer wordt ingelegd gaat rechtstreeks naar de vereniging. (zie ook volgende vraag)
 • Mag ik meer inleggen? 
  Jazeker mag dat, heel graag zelfs de verenigingen zullen er blij mee zijn. Je mag het ingelegde bedrag zelf bepalen. Bijv. je bent met 5 personen en iedereen legt 5 euro in. Dat is dan 25 euro, waarvan 21 euro rechtstreeks naar jullie favoriete vereniging gaat. 
 • Hoe gaat de betaling in zijn werk?
  Na inschrijving, via het formulier op deze pagina, krijg je in de week voorafgaande aan de quiz een tikkie. Op die manier wordt het inschrijfgeld ingezameld. 
 • Wanneer ontvangen de clubs mijn donatie?
  In de week na de laatste quiz wordt de eindbalans opgemaakt en wordt het gedoneerde bedrag overgemaakt. 
 • Ik weet niks van voetbal, kan ik dan wel mee doen? 
  Jazeker, fungeer als coach en verzamel een sterrenteam om je heen. De winst is nog nooit zo dichtbij geweest. 
 • Mijn vereniging staat er niet bij? 
  Voor deze online voetbalquizzen richten we ons op de veldvoetbalverenigingen binnen gemeente Steenbergen. Uiteraard willen wij jou vereniging ook helpen met extra inkomsten in deze periode. Neem contact met ons op via info@sportparkuitje.nl

Contact
 

T: 06- 533 351 57
E: info@sportparkuitje.nl
W: www.sportparkuitje.nl