Samenwerking met sportverenigingen

Met de passie voor amateur sportverenigingen hebben wij een oplossing voor sportverenigingen om om te gaan met de veranderende rol die als sportvereniging (in de toekomst) wordt gevraagd. Teruglopende sponsorinkomsten, veranderende ledenbehoefte en een betere bezetting van uw sportaccommodatie, is dat wat u als sportvereniging voor ogen ziet? Wij hebben hiervoor een passende oplossing voor sportverenigingen.

Door het uitbreiden van uw sportaanbod kunt u uw huidige leden, potentiele leden en nieuwe doelgroepen een breder sport en beweegaanbod bieden. Daarnaast creëert u een belevenis op uw eigen sportaccommodatie, krijgt u een betere bezetting van uw sportaccommodatie. En kunt u beter inspelen op de veranderende sport en beweeg behoefte en het zorgt voor nieuwe inkomsten. SportparkUitje gaat graag de samenwerking aan met sportverenigingen om nieuwe ideeën te ontwikkelen en uw sportaanbod te vergroten.  

Nieuwe inkomsten voor sportverenigingen

Geen enkele sportvereniging kan bestaan zonder inkomsten. De meeste inkomsten voor sportverenigingen bestaan uit: sponsoren, contributie en kantine-inkomsten. Wij voegen hier een vierde inkomstenbron aan toe, accommodatie inkomsten.

Als sportvereniging heeft u een prachtige sportlocatie waar hoogstwaarschijnlijk meer gebruik van gemaakt kan worden. Door het uitbreiden van het sportaanbod kan dit gerealiseerd worden en kunnen er nieuwe inkomsten voor de sportvereniging gerealiseerd worden. Naast de nieuwe inkomsten heeft het uitgebreide sportaanbod effect op de huidige inkomstenbronnen, die daardoor eveneens een boost kunnen krijgen.

Wilt u meer weten wat wij voor uw sportvereniging kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@sportparkuitje.nl of 06 – 53 33 51 57.

 

Contact

Post en bezoekadres:
Watertorenweg 27
4651 AB Steenbergen NB
(Bezoek alleen op afspraak)

T: 06 533 351 57
E: info@sportparkuitje.nl
W: www.SportparkUitje.nl


 

SportparkUitje.nl iets voor u? 

Bent u als sportvereniging ook continue op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor uw vereniging op het gebied van nieuwe inkomsten? Neem dan eens contact op met SportparkUitje.nl. Met ons concept ondersteunen wij amateursportverenigingen bij het uitbreiden van haar sport- en beweegaanbod in combinatie met een betere bezetting van uw accommodatie. En uiteraard meer inkomsten voor uw vereniging. Interesse naar de mogelijkheden? Wij denken graag met u mee!


Martijn Hagens - SportparkUitje.nl