Sportdag: sv Diomedon en v.v. "Steenbergen"

In de herfstvakantie, op vrijdag 28 oktober organiseren sv Diomedon en vv Steenbergen gezamenlijk, voor de 3de keer, een sportdag voor de jeugd in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar. 

In navolging van de eerdere edities, willen beide sportverenigingen de jeugd een leuke en sportieve dag aanbieden. Dit wordt onder meer gedaan door de deelnemers op een ander manier kennis te laten maken met de sporten atletiek en voetbal.

Zo worden enkele bekende atletiekonderdelen in een ander 'jasje' gegoten en wordt bij de sport voetbal meer gedaan dan alleen 'partijtjes'. Maar daarnaast zijn er ook diverse andere spellen die niets met één van beide sporten te maken hebben. Op deze manier kan iedereen deelnemen aan deze sportdag. Zowel leden als niet-leden van de verenigingen zijn van harte welkom!!   

Programma

De activiteiten van beide verenigingen worden de gehele dag aangeboden. Dat betekent dat de groepen kinderen zowel in de ochtend als in de middag aan de slag gaan met de diverse spellen:

       - Ochtendprogramma: 09.30 - 12.00uur,
       
- Lunch: 12.00 – 13.00uur
       
- Middagprogramma: 13.00 - 15.30uur

De gehele sportdag wordt gehouden op het Gemeentelijk Sportpark Seringenlaan, hierbij wordt de atletiekbaan en kunstgrasveld gebruikt. (Aan de deelname wordt een kleine vergoeding gevraagd van 2,50 euro voor deelname aan één dagdeel en 5,00 euro voor deelname aan de gehele dag. Bij deelname aan de gehele dag is de lunch inclusief!) 

Zin om deel te nemen? 

Vind je het leuk om deel te nemen aan één dagdeel of de gehele dag te komen sporten, dan ben je van harte welkom. In verband met de voorbereidingen graag van te voren aanmelden via het e-mailadres martijn.hagens@gmail.com. Ook voor meer informatie kan dit opgevraagd worden bij Martijn Hagens (martijn.hagens@gmail.com of tel.: 06-53 33 51 57.)

Contact
 

T: 06- 533 351 57
E: info@sportparkuitje.nl
W: www.sportparkuitje.nl