Bubbelvoetbal Toernooi - Jeugd

Op zondag 18 september 2016, organiseert SportparkUitje.nl een jeugd bubbelvoetbal toernooi voor jeugd in de leeftijd van 13 t/m 16 jaar. Een hilarische voetbaltoernooi waar je zeker bij moet zijn!

Het toernooi wordt gespeeld op Sportpark VV Steenbergen - Zondag op 18 september van 14.00 - 17.30uur. Tijdens een wedstrijd wordt er 4 tegen 4 gespeeld.
Iedere speler draagt een Bubbel bal, waardoor de tegenstander omver geduwd/gebeukt kan worden. Maar pas op, dat kan ook bij jou gebeuren! Uiteindelijk moet er wel een winnaar uitkomen en is het dus wel belangrijk dat er af en toe een doelpunt gemaakt wordt. Wil jij een uniek en hilarisch voetbaltoernooi? Schrijf je dan snel in! 

Teams en wedstrijden
In totaal is er ruimte voor 8 teams tijdens het toernooi. Inschrijving gaat op basis van aanmelding. Wees er dus snel bij voor een uniek voetbaltoernooi. Een team bestaat uit 4 personen. 

De wedstrijden duren 7 minuten. Na deze tijd komen er andere teams in het veld en kan je even uitrusten en genieten van de andere teams. Er wordt gespeeld in een poule systeem. Na de poule vinden de kruisfinales plaats. 

Inschrijven
Wil je dit absoluut niet missen? Meldt je dan snel aan via info@sportparkuitje.nl, vermeldt hierbij een teamnaam en je teamleden. De deelnamekosten bedragen 30,00 euro per team, dit is inclusief drinken en een zakje chips. (voldoen op de dag zelf) 

Voor aanvullende informatie of vragen kan je contact opnemen met Martijn Hagens via info@sportparkuitje.nl of 06-53 33 51 57

 

Bubbelvoetbal

Wilt u bubbelvoetbal voor uw teamuitje,
personeelsfeest of bijv. vrijgezellenfeest?

Informeer dan eens vrijblijvend naar
de mogelijkheden bij SportparkUitje.nl

Pagina Bubbelvoetbal klik hier

Contactgegevens
SportparkUitje.nl

 

T: 06- 533 351 57
E: info@sportparkuitje.nl
W: www.sportparkuitje.nl