Footgolf competitie - Gemeente Steenbergen

In de maanden april en mei vindt de eerste editie van de footgolf competitie in gemeente Steenbergen plaats. In totaal vier speelrondes, verdeeld over vier voetbalverenigingen. Wie wordt het beste footgolfduo?

Alle speelrondes vinden plaats op een zaterdag in april/mei. De aftrap vindt in alle vier de speelrondes plaats om 17.00uur. De laatste teams trappen om ongeveer 20.30uur af. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers. 

De eerste speelronde wordt op zaterdag 25 april gehouden bij voetbalvereniging N.V.S. in Nieuw-Vossemeer. De overige speelrondes vinden plaats bij:
rksv DIVO (2 mei);
- v.v. Dinteloord (9 mei);
- V.V. “Steenbergen” (23 mei).

Op de sportparken van de deelnemende verenigingen ligt een 9-holes footgolfbaan. De holes bestaan uit verschillende afstanden en geen enkele hole is hetzelfde. 

De footgolf competitie wordt gespeeld in teams. Eén team bestaat uit twee personen. Het team dat het beste presteert over de vier speeldagen is de winnaar van de footgolf competitie.

Los toernooi:
Naast de competitie bestaat elke speelronde uit een ‘los’ toernooi. Zo zijn footgolfers die maar aan één enkel toernooi willen deelnemen, van harte welkom bij één van de vier speelrondes. En kunnen ook zij mee doen om de prijzen bij dat toernooi. 

Vooraf inschrijven:
Om deel te kunnen nemen dien je van te voren in te schrijven. Dit is benodigd zodat de organisatie het speelschema enkele dagen vooraf het toernooi kan rondsturen.

De deelname kosten zijn:
-          Deelname aan footgolf competitie (4 speelrondes): 8,00 euro p.p.
-          Deelname per toernooi: 2,50 euro p.p.

Inschrijven per koppel voor de competitie of een los toernooi kan via info@sportparkuitje.nl . Geef daarbij de volgende gegevens door: namen van de deelnemers, teamnaam, leeftijd en eventuele voorkeur voor de aftraptijd.

Locatie: 
- v.v. N.V.S.: Sportpark De Danen - Assumburgweg 1 - Nieuw-Vossemeer
- rksv DIVO: Sportpark "Molenkreek" - Steenbergseweg 97a - Dinteloord
     
- v.v. Dinteloord: Sportpark "Molenkreek" - Steenbergseweg 97c - Dinteloord
- V.V. "Steenbergen": Gemeentelijk Sportpark Seringenlaan - Seringenlaan 1 - Steenbergen.

Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden, zie hieronder de veelgestelde vragen of neem contact op met Martijn Hagens via info@sportparkuitje.nl of via 06-53 33 51 57

Veel gestelde vragen: 

-          Is er een maximum aantal deelnemers?
Aan elke speelronde zit een maximum aantal deelnemers i.v.m. de duisternis en de niet volledig verlichte footgolfbaan. Schrijf je tijdig in!

-          Moet ik zelf voor een voetbal zorgen?
De deelnemers dienen zelf voor een voetbal te zorgen. Per persoon heb je 1 bal nodig. Zo speelt iedereen met zijn eigen bal. 

-          Op welk schoeisel kan ik deelnemen?
Alle footgolfbanen lenen zich perfect om op voetbalschoenen of op sportschoenen te spelen. Ps. Vergeet je sportieve outfit niet!

-          Vanaf welke leeftijd kan ik deelnemen?
In eerste instantie wordt er uitgegaan van de leeftijd 16+. Uiteraard zijn jongere deelnemers ook van harte welkom. Bij een minimale aanmelding van 10 duo’s jonger dan 16 jaar wordt er een aparte toernooivorm (incl. prijzen) opgezet. Dus jonger dan 16 jaar, meld je snel aan!

-          Kan ik ook alleen aan één toernooi mee doen?
Jazeker, ook al krijg je spijt als je niet hebt ingeschreven voor de competitie vorm. Maar je kan je ook enkel inschrijven voor een los toernooi. Aan jouw de keuze.

-          Mag ik mijn eigen aftraptijd bepalen?
Je mag je voorkeuren aangeven en als organisatie proberen wij hier zo goed mogelijk rekening mee te houden. Wij kunnen echter niets beloven of het ook daadwerkelijk gaat lukken. Geef bij je aanmelding in ieder geval duidelijk door wat je voorkeur is.

-          Tegen welk duo speel ik en wie bepaald dat?
De organisatie van het footgolf berust bij SportparkUitje.nl. Zij zullen zorgen voor het speelschema en bepalen tegen wie je speelt. Neem je deel aan de competitie dan streven wij er naar dat je niet altijd tegen dezelfde tegenstander speelt.

-          Zijn er scheidsrechters?
Jazeker, de tegenstander is tevens de scheidsrechter. Beide teams krijgen een scorekaart en controleren elkaar. Dit wordt ondertekend met een handtekening. Wij hebben sportiviteit en eerlijkheid hoog in het vaandel staan. Bij een dergelijke opzet wordt dit ook verwacht van de deelnemers. 

 

 

Contact
 

T: 06- 533 351 57
E: info@sportparkuitje.nl
W: www.sportparkuitje.nl

Toernooivorm
 

Niet in de gelegenheid om aan alle vier
de speelrondes mee te doen?
Geen probleem. Je kan je ook inschrijven
voor 1,2 of 3 speelrondes. Elke
speelronde bestaat uit een 'los' toernooi.
Zo kan je ook mee doen om de prijzen.
Zin om te footgolfen bij één van de
deelnemende voetbalverenigingen?
Schrijf je dan snel in
via info@sportparkuitje.nl