Fiets 3-daagse 2019 in Steenbergen

Van dinsdag 25 juni tot en met donderdag 27 juni 2019 organiseren Bike Totaal Zwaan en SportparkUitje.nl wederom de avondfiets 3-daagse in Steenbergen. Elke avond wordt er een route afgelegd van ongeveer 25 - 30 km over de mooiste wegen en paden in en rondom gemeente Steenbergen. De routes zijn bedoeld voor recreatieve fietsers van alle leeftijden. 

Er zijn wederom een 3-tal mooie routes door het West-Brabantse landschap uitgezet. Bij de samenstelling van de routes is veel aandacht besteed aan veiligheid, rustige wegen en mooie fietspaden. De routes voeren de deelnemers, in hun eigen tempo, langs diverse mooie locaties.  
De routes worden elke dag uitgepijld en bij de start ontvangen de deelnemers een routebeschrijving. Zo kan op een ontspannen manier de mooiste plekjes van de omgeving worden verkend. Onderweg is er een pauze moment. 

Aankomst en vertrek
Iedere avond (25, 26, 27 juni) wordt er gestart vanuit de kantine van V.V. "Steenbergen" op de Seringenlaan 1. Daar kunnen de deelnemers zich melden en krijgt men de routebeschrijving mee. Deelnemers die niet alle drie de avonden kunnen mee fietsen. Geen probleem, je kan je ook per dag inschrijven. De starttijd is iedere dag van 18.00 - 19.00uur, de deelnemers worden uiterlijk 22.00uur weer terug verwacht. 
Voor de deelnemers die alle drie de dagen volbrengen (dit dient op dag 1 bekend te zijn bij de organisatie), ligt er op de laatste dag in de kantine van 
V.V. "Steenbergen" een herinnering te wachten. 

Pech service
Voor de deelnemers is het niet te hopen, maar mocht een deelnemer onder weg pech krijgen met de fiets, dan verzorgt Bike Totaal Zwaan de pechservice. 
Zodat de deelnemer vervolgens weer verder kan om de route te voltooien of netjes thuis wordt gebracht.   

Inschrijving en kosten
Kosten voor deelname aan alle drie dagen (incl. herinnering) zijn €6,00 p.p. Deelname per avond is € 2,50 p.p. Aanmelden vooraf kan via info@sportparkuitje.nl of via 06-53335157. Aanmelden op de dag(en) zelf is ook mogelijk. Dit kan tussen 18.00 - 19.00uur in de kantine op het sportpark van V.V. "Steenbergen". Let op: kinderen t/m 14 jaar kunnen gratis deelnemen.

Informatie: 
Voor meer informatie of nog vragen kan er contact op worden genomen met Martijn Hagens - 06-53335157 of via info@sportparkuitje.nl 

 

Contact
 

T: 06- 533 351 57
E: info@sportparkuitje.nl
W: www.sportparkuitje.nl