Bubbelvoetbal Toernooi 2016 - Senioren

Op 23 december 2016 organiseert SportparkUitje.nl een bubbelvoetbal toernooi voor senioren (17+). Een hilarische voetbaltoernooi waar je zeker bij moet zijn!

Het toernooi wordt gespeeld in sporthal 't Cromwiel op vrijdag 23 december van 20.00 - 23.30uur. Tijdens een wedstrijd wordt er 4 tegen 4 gespeeld. En iedere speler draagt een Bubbel bal. Met deze bubbel bal kan je tegenstander omver duwen/beuken en zo proberen te scoren. Want ja uiteindelijk moet de bal wel in het 'netje'

Teams en wedstrijden
In totaal is er ruimte voor 8 teams tijdens het toernooi. Inschrijving gaat op basis van aanmelding. Wees er dus snel bij voor een uniek voetbaltoernooi. Een team bestaat uit 4 personen. 

De wedstrijden duren 7 minuten. Na deze tijd komen er andere teams in het veld en kan je even uitrusten en genieten van de andere teams. Er wordt gespeeld in een poule systeem. Na de poule vinden de kruisfinales plaats. 

Inschrijven
Wil je dit absoluut niet missen? Meldt je dan snel aan via info@sportparkuitje.nl, vermeldt hierbij een teamnaam en je teamleden. De deelnamekosten bedragen 40,00 euro per team. (voldoen op de avond zelf) 

Voor aanvullende informatie of vragen kan je contact opnemen met Martijn Hagens via info@sportparkuitje.nl of 06-53 33 51 57

 

Bubbelvoetbal

Wilt u bubbelvoetbal voor uw teamuitje,
personeelsfeest of bijv. vrijgezellenfeest?

Informeer dan eens vrijblijvend naar
de mogelijkheden bij SportparkUitje.nl

Pagina Bubbelvoetbal klik hier

Contactgegevens
SportparkUitje.nl

 

T: 06- 533 351 57
E: info@sportparkuitje.nl
W: www.sportparkuitje.nl