vrijdag 4 mei 2018
NIEUW! Sport- en spelverhuur bij SportparkUitje.nl
Op zoek naar een springkussen of stormbaan? Vanaf januari 2020 heeft SportparkUitje.nl haar service uitgebreid. Naast de groepsuitjes en het organiseren van evenementen kan je van nu ook sport- en spelattributen huren.

Een stormbaan, springkussen of een megabal dit zijn één van de sport- en spelattributen die je kan huren bij SportparkUitje.nl. Klik hier voor een volledig overzicht. Uiteraard mag u bij het huren van de sport- en spelattributen de service die u van ons gewend verwachten. Wij denken graag met u mee naar een passende oplossing. Of u op zoek bent naar een springkussen voor een feestje of een volledig verzorgd sport- en spelevenement, wij regelen het graag voor u. 

Gratis bezorging
Woont u in een straal binnen 15km van Steenbergen, dan bezorgen wij de spellen gratis bij een bestelling van >150,00 euro. Mocht u verderweg wonen, geen probleem wij komen ze graag bij u bezorgen. 

Heeft u een speciaal verzoek of staat het gewenste opblaasbare spel er niet tussen? Door de samenwerking met onze partner kunnen wij bijna alles leveren voor uw activiteit. Neem dan vooral contact met ons op! Laat u verrassen wat wij voor u kunnen betekenen. 
 

Contact
 

T: 06- 533 351 57
E: info@sportparkuitje.nl
W: www.sportparkuitje.nl