donderdag 30 april 2015
Steenbergen in beweging voor AnkieStoer!
STEENBERGEN – V.V. “Steenbergen” en SportparkUitje.nl komen gezamenlijk in actie, tijdens het weekend van 9 en 10 mei, voor ‘Steenbergen in Beweging’.

Een initiatief van Stichting Ankie Stoer, die op deze dagen zoveel mogelijk mensen, vereniging en organisaties op de been probeert te krijgen om geld in te zamelen voor het nieuwe Prinses Maxima Centrum voor Kinderoncologie in Utrecht.

V.V. “Steenbergen” en SportparkUitje.nl gaan op zaterdagmiddag 9 mei aan de slag om zoveel mogelijk kinderen en ouders te laten sporten en bewegen. Dit doen zij, in samenwerking met de winkeliers van Steenbergen, in de binnenstad van Steenbergen. Op 5 verschillende locaties worden er diverse sporten en spellen georganiseerd. Zowel voetbal gerelateerde spellen als ‘algemene’ spellen komen aanbod.

De activiteiten zijn verdeeld over 5 pleintjes in de binnenstad. Samen met deze 5 sportpleintjes en de moederdagmarkt, is zaterdag 9 mei the place to be voor zowel jong als oud. Wij vragen dan ook om zoveel mogelijk volwassenen en kinderen op 9 mei naar de binnenstad van Steenbergen te komen voor een gezellige en sportieve middag.

De activiteiten:
De activiteiten voor deze middag zijn: Stormbaan, pannakooi, Mega bowlen, fun-fietsen en er wordt een voetbalveldje op de markt aangelegd.

Goede doel:
Naast het doel van sporten en bewegen is het streven om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel: Ankie Stoer! Om deel te nemen aan de sportactiviteiten, dient er strippenkaart gekocht te worden à 5 euro p.p., waarmee aan de sportactiviteiten kan worden deelgenomen. Daarnaast is het mogelijk om aan 1 activiteit deel te nemen, de kosten hiervoor bedragen 2,00 euro p.p. per activiteit. De volledige opbrengst wordt gedoneerd aan Stichting Ankie Stoer!. Dus wil je actief bezig zijn voor het goede doel, kom dan op zaterdag 9 mei, van 13.00 – 16.00uur naar de binnenstad van Steenbergen.

Meer informatie:
Meer informatie en het laatste nieuws is te verkrijgen op de websites van V.V. “Steenbergen” (www.vvsteenbergen.nl) en SportparkUitje.nl (www.sportparkuitje.nl)

Contact
 

T: 06- 533 351 57
E: info@sportparkuitje.nl
W: www.sportparkuitje.nl